Hunddagis i Vimmerby

Vårt hunddagis

Är du hundägare och vill ha någon som tar hand om dina älsklingar medan du är på jobbet under dagarna kan hunddagis vara ett bra alternativ. Här hos oss på Lönningehult´s Hundpensionat har vi ett hunddagis som står öppet för hundar i alla olika åldrar, olika raser och olika temperament. Kraven vi har är att du hund ska vara både vaccinerad och försäkrad utifall att en olycka skulle vara framme. Vi ser även att din hund går bra ihop tillsammans med andra hundar för en trevligare vistelse för både hund och personal.

När du lämnar in din hund till vårt hunddagis i Vimmerby kan du alltid känna dig trygg med att den får bästa möjliga vård. Vi tar hand om alla hundar som om de vore våra egna och ger dem en chans att leka tillsammans med andra hundar samt ser till att ge dem mycket motion.

Våra priser

Priserna för att lämna in din hund på vårt hunddagis i Kinda varierar beroende på hur många timmar du önskar lämna in hunden samt på antalet hundar. Deltidsdagis kostar 1500 kronor i månaden medan heltid kostar 2400 kronor. Vi erbjuder även dogwalking då vi åker hem till dig och tar med din hund ut på en promenad och rastning för 200 kronor för 30 minuter.

Har du flera hundar som du önskar lämna in till oss får du rabatt för varje inlämnad hund. Mer information om våra priser hittar du på vår hemsida. Du kan även ringa eller mejla oss så berättar vi mer om vår prissättning, personal och hunddagiset som stort.

Varmt välkommen till oss på Lönningehult´s Hundpensionat i Vimmerby.